Nieuwe Catrice producten testen - herfst/winter 2020

Nieuwe Catrice producten testen – herfst/winter 2020

4 september 2020 No Comments

Het is weer zo ver: de nieuwe assortiment update van Essence en Catrice zitten er weer aan te komen. Deze week ontving ik een perspakketje met hierin een aantal van de nieuwe Catrice producten die ik natuurlijk graag voor jullie wilde testen. In deze video laat ik je dan ook een nieuwe concealer, foundation, oogschaduw palette, eyeliner en twee nieuwe lip producten zien. De producten zijn vanaf 28 september verkrijgbaar. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×