Nieuwe Catrice producten testen - herfst/winter 2020

Nieuwe Catrice producten testen – herfst/winter 2020

4 september 2020 No Comments

Het is weer zo ver: de nieuwe assortiment update van Essence en Catrice zitten er weer aan te komen. Deze week ontving ik een perspakketje met hierin een aantal van de nieuwe Catrice producten die ik natuurlijk graag voor jullie wilde testen. In deze video laat ik je dan ook een nieuwe concealer, foundation, oogschaduw palette, eyeliner en twee nieuwe lip producten zien. De producten zijn vanaf 28 september verkrijgbaar. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×