Mijn nieuwe Casimoda X Sabrina Putri telefoonhoesje

25 juli 2017 1 Comment

Toen ik de kans kreeg om een telefoonhoesje uit te zoeken op Casimoda.nl werd ik meteen enthousiast. Casimoda heeft namelijk een heleboel ontzettend leuke, fashionable telefoonhoesjes op haar website staan. Toch wist ik al snel welke ik wilde hebben: ik wist namelijk dat Sabrina Putri een samenwerking heeft lopen met de webshop en ik had al een tijdje mijn oog op een hoesje uit deze lijn.

Mijn nieuwe Casimoda X Sabrina telefoonhoesje

Casimoda x Sabrina telefoonhoesje iPhone 5S

– I’m a lot cooler on the internet –

Binnen de lijn telefoonhoesjes die Casimoda in samenwerking met Sabrina Putri heeft uitgebracht staat het thema marmer centraal. Hoewel ik echt gek ben op marmer viel ik toch op het enige hoesje uit de lijn zonder marmerprint.

Het bovenstaande hoesje genaamd ‘I’m a lot cooler on the internet‘ maakt me aan het lachen, is stijlvol en strak waardoor het bij iedere outfit past en is geschikt voor ieder seizoen. Het hoesje is overigens een hardcase, ook verkrijgbaar met een witte bumper en in een flipcase model. Ik heb zelf een iPhone 5S, maar dit hoesje is voor zo’n 100 verschillende telefoons verkrijgbaar.

Mijn nieuwe Casimoda X Sabrina telefoonhoesje

Instagramproof telefoonhoesje

Hoewel ik vooral Instagram foto’s bewerk op mijn telefoon – Benieuwd hoe? Check dan deze video waarin ik tips geef! – zal ik dit hoesje ook goed kunnen gebruiken in mijn feed. Zowel op flatlays als in outfitposts zie ik dit hoesje al helemaal voor me. Een echte eyecacher!

Casimoda heeft mijn aandacht in ieder geval weten te trekken met dit kwalitatief goede hoesje. Ik ga zeker vaker de website bekijken want zeg nou zelf: telefoonhoesjes heb je toch nooit genoeg?

Het Casimoda x Sabrina Putri telefoonhoesje ‘I’m a lot cooler on the internet’ kost €18,95

1 Comment

 • Lieke 26 juli 2017 at 07:34

  Wat een super leuk hoesje!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×