Nieuwe auto, kamer indelen & zelfontwikkeling // VLOG #10

Nieuwe auto, kamer indelen & zelfontwikkeling // VLOG #10

16 februari 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee in een dagje vol met zelfzorg: ik begin met een lekkere en voedzame lunch, ga daarna eindelijk aan de slag om mijn kamer weer in te delen en doe een aantal opdrachten rondom zelfontwikkeling. Daarnaast vertelt mijn moeder over de keuze om een nieuwe auto te kopen en de eend (met pijn in het hart) weg te doen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×