Bloggen, Video

Nieuw upload schema

nieuw upload schema

Na veel nadenken en jullie mening te hebben gevraagd (tijdens de enquête laatst) heb ik bedacht hoe ik verder wil met mijn blog en youtube kanaal. Vandaar dat ik vandaag een mededeling filmpje heb! Het nieuwe schema staat ook nog een keer hieronder, voor wanneer je het nog eens na wilt lezen.

STANDAARD SCHEMA

Dinsdag – geschreven artikel
Donderdag – geschreven artikel
Zondag – filmje

EVENTUELE EXTRA UPLOADDAGEN

Woensdag – extra filmpje
Zaterdag – extra geschreven artikel

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn youtube kanaal, waardoor je de filmpjes steeds al voor ze op mijn blog verschijnen kunt zien.

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.