Nieuw huis voor Lilly bouwen // SIMS 4 SPEEDBUILD #1

8 oktober 2017 No Comments

Het is weer zondag dus ik heb weer een nieuwe Sims 4 video voor jullie. Dit keer iets compleet nieuws: mijn allereerste speedbuild! Ik bouw een nieuw huis voor Lilly en ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×