Newpharma beauty box

Newpharma travel box

4 oktober 2018 No Comments

Een tijd terug werd ik benaderd door de Belgische online drogisterij Newpharma met de vraag of ik een leuk pakketje van hun wilde ontvangen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik gaf mijn huid- en haartype door en ontving al snel een heel erg leuk pakketje met producten die speciaal voor mij waren geselecteerd. Alles in een klein formaat zodat het handig zou zijn om mee te reizen: altijd gemakkelijk natuurlijk. Vandaag laat ik je alle producten zien.

Newpharma beauty box

Make-up tasje Vichy

Wanneer je op reis gaat is het natuurlijk wel zo gemakkelijk om een handig tasje te hebben waar je al je beauty spulletjes in kunt opbergen. Newpharma had hier ook aan gedacht en stuurde mij deze variant van Vichy op: een stevig tasje met een prachtige grijze kleur. Daarnaast heeft het tasje een makkelijk handvat waaraan je hem eventueel zelfs zou kunnen ophangen. Wat mij betreft een ideaal formaat en zeker een aanrader om mee te nemen op reis.

Newpharma beauty box

Kalmerende beschermende douchegel La Roche-Posay

Het eerste product dat ik vervolgens uit het tasje haal is deze douchegel van La Roche-Posay. Zelf had ik nog geen ervaring met dit merk, dus ik was erg benieuwd om het te gaan gebruiken. De geur van de douchegel vind ik in ieder geval erg prettig: hij is lekker fris en niet gelijk te aanwezig. Daarnaast schuimt de douchegel erg goed, wat voor mij toch altijd wel een pluspunt is. Zeker een topper!

Newpharma beauty box

Voedende crème Galénic

Na het douchen is het natuurlijk ook tijd voor een lekker voedende crème en daarvoor heb ik deze crème van Galénic mogen ontvangen. Deze geur is minder fris, maar juist iets warmer. De substantie is niet al te dik en trekt daardoor gemakkelijk en snel in mijn huid, waardoor ik al snel verder kan gaan met de rest van mijn routine/aankleden/etc. Ook een erg fijn product dus!

Newpharma beauty box

Tandpasta Elgydium

Vervolgens zit er een kleine tube tandpasta in de set en hier was ik direct al benieuwd naar. Ik ben zelf heel erg kieskeurig als het aankomt op tandpasta, aangezien ik munt- en mint-smaken echt totaal niet lekker vind. Hoe heftiger een tandpasta dan ook hiernaar smaakt, hoe minder graag ik er mee poets. Helaas heeft deze tandpasta voor mij dan ook een te heftige smaak, maar verder doet hij prima zijn werk.

Newpharma beauty box

Mondspoedmiddel O7active

Hetzelfde probleem dat ik bij de tandpasta had, had ik opnieuw bij dit mondwater van 07active. Ook hiervan was de smaak naar mijn zin te sterk en wilde ik het zo snel mogelijk uit mijn mond hebben. Nogmaals: dit is mijn persoonlijke voorkeur. Mocht je dit soort smaken gewoon prima verdragen, dan kun je dit mondwater juist goed gebruiken. Het doet namelijk goed zijn werking.

Newpharma beauty box

Garancia voedend masker

Toen ik zag dat er een maskertje in de set zat werd ik meteen enthousiast: ik ben gek op maskertjes testen! Toch vond ik dit maar een raar product: ik bracht het aan als masker maar het voelde meer aan als een crème op mijn huid. Na het een tijdje te hebben laten intrekken had ik dan ook zeker een lekker gevoede huid, maar echt iets afspoelen o.i.d. zoals bij een masker was er niet bij. Werking is dus prima, maar ik mis het echte masker gevoel waarbij je er echt eventjes voor gaat zitten.

Newpharma beauty box

Micellair water Garancia

Wat betreft micellair water gebruik ik al jaren die van Garnier en sinds dit jaar ook de variant van de Action. Ik was dan ook erg benieuwd hoe deze variant het voor mij zou gaan doen. Het eerste wat me op viel was in ieder geval de geur van het micellair water: dit ruikt lichtelijk naar rozen, waar al mijn andere varianten zo goed als geurloos waren. Verder haalt hij mijn make-up goed van mijn gezicht en laat hij ook geen trekkerige huid achter. Zeker een fijn product dus.

Newpharma beauty box

Deodorant zonder aluminium Rogé Cavailles

Een deodorant zonder aluminium vind ik altijd goed: veel beter voor je huid. Zoals ik echter al eerder vertelde zweet ik heel erg snel door een deo heen en ook bij deze variant was dit het geval. Ik heb tot nog toe nog nooit een deodorant kunnen vinden die mij de hele dag van zweetgeuren behoedt, dus ik kan de deo niet echt de schuld geven. Het was te proberen, maar helaas geen wondermiddel voor mij!

Newpharma beauty box

Mascara La Roche-Posay

Als laatste zit er nog een mini van een mascara in de set en ook mascara’s kan ik nooit genoeg testen: ik was dan ook erg benieuwd. Het borsteltje van de mascara is een heel erg simpele variant, waarmee je eigenlijk nooit de fout in kunt gaan. Laten we dan ook snel kijken hoe hij het op mijn wimpers doet.

Newpharma beauty box

Op de bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara en op de onderste foto heb ik de La Roche-Posay mascara aangebracht. zoals je kunt zien geeft de mascara een heleboel lengte en daarmee volume aan mijn wimpers. Daarnaast vind ik ook dat hij goed separeert en weinig klontjes geeft. Zeker een mascara die ik vaker zou kunnen gebruiken!

Newpharma beauty box

Mijn conclusie over de Newpharma travel box

Al met al zaten er een aantal producten in de set die ik zeker opnieuw erbij zal gaan pakken, maar ook een aantal die ik weg zal geven aan anderen. De tandpasta en het mondwater zijn gewoon echt niet mijn ding en ook over het masker heb ik gemengde gevoelens. De rest van de producten staan inmiddels in mijn doos met verzorgingsproducten om er vaker bij te pakken.

Ik ben erg benieuwd: welk product zou jij graag eens proberen?

Ik heb deze producten ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×