New Yorker pashokjes shoplog

New Yorker pashokjes shoplog

16 augustus 2020 No Comments

Na maanden lang niet te kunnen shoppen bij de New Yorker door de quarantaine ben ik eindelijk weer eens wezen shoppen! Ik hield ze stiekem al die tijd via Instagram in de gaten en baalde extra erg dat er geen webshop was, wat nu zorgde voor een extra goed excuus om weer eens te gaan. Ik neem je vandaag mee in deze New Yorker pashokjes shoplog: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×