New In | Tas en Schoenen

17 november 2015 2 Comments

IMG_2202

Alweer een tijdje terug kreeg ik dit onwijs leuke paar schoenen en deze mooie tas binnen. Ik had ze niet uitgekozen om bij elkaar te passen, maar toevallig matcht het perfect! Het leek me wel leuk om ze aan jullie te laten zien, maar genoeg voor een shoplog is het natuurlijk bij lange na niet. Dus dan doen we het vandaag in een artikel!

IMG_2187

Als eerste deze tas. Ik had een nieuwe tas nodig, aangezien mijn oude tas steeds meer aan het slijten was. Toen ik deze tas zag op de website van de Invito, was ik meteen verliefd. Het enige nadeel vind ik dat hij zilveren details heeft i.p.v. gouden, maar verder vond ik hem echt prachtig. Het is ook een handig formaat voor bijvoorbeeld werk: niet te groot, maar ook niet te klein.

IMG_2190

Wat ik de tas zo mooi vond maken waren de zijkanten. Deze zijn namelijk bewerkt met een heleboel kleine steentjes, die er van een afstand uit zien als studs. Wanneer het nou regent o.i.d. kun je ook de rits die je hier ziet dicht trekken, zodat de regen niet de tas in kan lopen. Met de rits open is de tas een stukje groter, maar het verschilt niet heel erg veel.

IMG_2192

De binnenkant van de tas is eigenlijk heel simpel: het heeft 1 groot vak. Daarnaast zit nog een klein vakje met een rits aan de ene kant, en aan de andere kant zitten 2 verschillende groottes kleine open vakjes. Een simpele verdeling dus, maar wel handig.

De tas kan zowel over de schouder gedragen worden als gewoon aan de handvaten. Zelf vind ik over mijn schouder niet zo mooi staan; omdat de handvaten omhoog blijven staan. Ik draag hem dan ook het vaakst gewoon om mijn onderarm heen, maar ben er echt helemaal gek van.

Deze zwarte handtas van de Invito kost €39,99

IMG_2201

Dan is het nu tijd voor mijn nieuwe schoenen. Deze variatie op de chelsea boots vond ik echt ontzettend gaaf; en omdat ik eindelijk eens op een paar schoenen zonder hak viel besloot ik om ze te bestellen. De schoenen zijn, ondanks dat ze zijn afgeleid van de chelsea boots, toch heel erg anders.

IMG_2194

Ze hebben namelijk een onwijs leuk en stoer effect door de zilverkleurige details. Ook dit geeft weer een beetje het idee van studs; en ook de gesp maakt de schoen natuurlijk een stuk stoerder. Echt helemaal mijn stijl!

IMG_2196

Daarnaast lopen de schoenen heerlijk: ik kan er de hele dag op werk op volhouden. Ook zijn ze heerlijk lekker zacht en warm doordat de binnenkant gevoerd is. Het patroon aan de binnenkant met het luipaardprintje vind ik wat minder; maar dit zie je toch niet dus wat maakt het uit.

De Studded Chelsea Boots van Come Get Fashion kosten €39,95

Al met al ben ik onwijs blij met mijn nieuwe tas en schoenen. Ze kunnen overal mee gecombineerd worden en ik heb eindelijk een wat netter paar schoenen zonder hak. Perfect voor naar werk dus!

2 Comments

 • Bibi 17 november 2015 at 23:16

  Mooie aankoopjes! Passen ook goed bij elkaar!

  • Irina 17 november 2015 at 23:18

   Ja leuk he! Had ik me helemaal niet bedacht toen ik ze kocht, kwam ik pas later achter, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×