New In – Zwarte Nike MD Runner 2 sneakers

21 juni 2016 8 Comments

New In - Nikes

Alweer een tijdje terug zag ik een onwijs leuke aanbieding voorbij komen bij Intersport: simpele zwarte Nikes voor maar €39,-. Dat kon ik natuurlijk niet laten schieten en vandaag laat ik ze dan ook aan jullie zien. Simpele zwarte sneakers had ik namelijk nog helemaal niet in mijn schoenenstash!

New In - Nikes

Het model wat ik kocht was de Nike MD Runner 2. Zelf ben ik totaal niet bekend in alle merken die Nike heeft, dus erg veel zei het me niet. Ik dacht eerst dat het een vrij grof model zou zijn, net als bijvoorbeeld een Airmax (ja, die ken ik dan weer wel!) maar dit viel me heel erg mee. Hieronder de omschrijving van de webshop.

De MD Runner 2 sneakers van Nike hebben een mesh bovenwerk voor comfort en ventilatie en suède overlays voor extra duurzaamheid. De Phylon tussenzool is licht van gewicht en biedt demping. Deze Nike sneakers hebben een rubberen buitenzool met wafelpatroon wat grip geeft. – Bron

New In - Nikes

Ik bestelde de schoenen in mijn normale maat: maat 39. In principe passen ze me prima, maar aan het eind van de dag ben ik toch best wel blij dat ik ze uit mag doen. Ik liet mijn moeder ze passen (zij heeft een maatje 37/38) en bij haar zaten ze perfect. Houdt daar dus rekening mee als je dit model koopt: ze vallen een maatje kleiner dan normaal.

Ik ben best blij met mijn nieuwe sneakers, en ga ze proberen een beetje in te lopen in de hoop dat ze dan beter zitten. Doen ze dat niet, dan kan ik ze altijd nog proberen te verkopen!

8 Comments

 • Mylou 21 juni 2016 at 14:13

  Wat een leuke schoenen! Ik vind all-black sneakers altijd erg tof. Wel jammer dat ze wat aan de krappe kant zijn, maar wie weet verbetert dit nog een beetje met inlopen.

  • Irina 21 juni 2016 at 22:01

   Dat hoop ik inderdaad ook!

 • Astrid 21 juni 2016 at 12:18

  Dit lijken me hele comfortabele schoenen! Jammer dat ze wat krap zitten…

  • Irina 21 juni 2016 at 22:02

   Ja, ik hoop dat het beter zit wanneer ik ze inloop!

 • Mariska 21 juni 2016 at 10:10

  Kan je ze niet gewoon ruilen? Lijkt me fijner. Ze lijken me wel lekker zitten, jammer dat ze anders uitvallen :O

  • Irina 21 juni 2016 at 22:03

   Ik ben zo slim geweest om de bon en doos etc. weg te gooien voor ik ze paste; dus die optie is er niet meer. Maar als ze met inlopen niet beter gaan zitten verkoop ik ze gewoon of geef ze aan een vriendin 😉

 • Saskia 21 juni 2016 at 10:00

  Wat een leukerds! Heel erg veel plezier ervan.

  • Irina 21 juni 2016 at 10:03

   Dankjewel! Een simpel paar zwarte sneakers had ik niet eens!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×