New in: 2 paar schoenen

10 september 2015 3 Comments

IMG_1590

Al jaren lang heb ik een (lichtelijke) verslaving aan schoenen, en ik voeg dan ook geregeld nieuwe exemplaren toe aan mijn collectie. Afgelopen week was het weer zo ver: ik zag 2 paar online staan op comegetfashion.com en al snel belandden de schoenen bij mij thuis. Vandaag laat ik ze aan jullie zien!

IMG_1580

IMG_1581

IMG_1583

IMG_1582

Het eerste paar is dit onwijs gave stel Cut Out Booties. Ik was al tijden lang op zoek naar een leuk stel, betaalbare cut out boots, maar kon ze alsmaar niet vinden. Tot ik dit paar tegen kwam op Come Get Fashion.

Het is een zwart paar stoere cut out boots, met gouden details en een niet al te hoge hak. Alle gespjes en riempjes geven de schoen net wat extra’s en om er maar kort over te zijn: ik ben er gek op! Dit was precies wat ik in gedachten had toen ik op zoek was naar een stel cut out booties, en ik heb ze nu eindelijk aan mijn collectie toegevoegd. Dit wordt een favoriet, dat weet ik zeker.

De Cut Out Booties zijn hier te koop voor €34,95.

IMG_1573

IMG_1592

IMG_1577

Het tweede paar schoenen is compleet anders dan het eerste, al is het ook zwart. Dit is een veel zomerser paar, omdat het compleet open sandalen zijn. Toch zijn ze heel anders dan alle andere schoenen die ik in mijn kast heb staan.

Dit paar heeft namelijk een plateauzool, wat even wennen is wanneer je dit niet gewend bent om op te lopen (vooral traplopen, jeetje wat raar!). Ik had niet gedacht dat ik ooit op dit soort schoen zou vallen, maar toen ik ze zag staan op Come Get Fashion werd ik er meteen verliefd op.

In tegenstelling tot de cut out booties heeft dit paar schoenen zilveren details, wat ik minder draag dan goud, maar toch vind ik het bij deze schoen goed staan. Je kunt zowel het bandje bij de wreef als het bandje bij de hiel verstellen, wat heel handig is, zeker als je in een warm land net iets ‘dikkere’ voeten hebt dan bijvoorbeeld hier in Nederland.

Deze schoenen gaan zeker mee op mijn vakantie komende maand!

De Plateau Sandals zijn hier te koop voor €19,95.

Ik ben echt onwijs blij met mijn 2 nieuwe aanwinsten, en ga allebei de schoenen zeker met heel veel plezier dragen. Ik ga zeker onthouden dat Come Get Fashion zulke gave schoenen heeft!

3 Comments

 • Anne-Laura 10 september 2015 at 18:24

  Die cut out boots zijn zo vet! I want them ♥

  Liefs Anne-Laura

 • Joelle 10 september 2015 at 13:46

  ze zijn allebei erg leuk! ben benieuwd hoe je ze gaat combineren

 • Idwerd || InvisibleCreations 10 september 2015 at 12:11

  Die cut-out boots zijn erg leuk!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×