Tag

Netflix Stream TAG

29 maart 2016 No Comments

Netflix Stream TAG

Naast mijn werk, paard en mijn blog en Youtube kanaal besteed ik ook aardig wat tijd aan het kijken van films en series op Netflix. Vrijwel iedere dag kijk ik een aflevering van een serie; alhoewel dat er eerder toch al snel veel meer waren. Ik heb periodes gehad waarin ik hele seizoenen keek in een paar dagen. Vandaar dat het me wel heel erg leuk leek om de Netflix Stream TAG voor jullie in te vullen!

Wat was het moment dat je dacht ‘nu moet ik wel’ en een abonnement nam op Netflix?

Toen ik voor het eerst met mijn ex op zijn Netflix account een film ging kijken kwam ik er pas achter hoe handig Netflix eigenlijk wel niet is. Hiervoor keek ik altijd gratis films op van die websites waar je eerst miljoenen ads weg moest klikken om vervolgens een beeld te hebben wat alsmaar weg viel: niet erg ideaal. Toen ik zag hoe handig dit was besloot ik die paar euro in de maand er wel voor over te hebben.

Hoe vaak kijk je naar Netflix?

Op het moment probeer ik het te houden bij 1 à 2 afleveringen op een dag, maar dat was eerder veel meer. Ik heb tijden gehad dat ik op mijn vrije dag de hele dag door Netflix zat te kijken. Ik kon dan ook een paar seizoenen op een dag kijken.

Waar kijk je naar Netflix?

Eigenlijk altijd in bed of in bad. In bad doe ik het op mijn mobiel, die ik dan boven water houd. Toch is in bed wel het allermakkelijkst: lekker onderuit gezakt relaxen met een goede serie op.

Zijn er series die je wel kijkt maar eigenlijk niet echt leuk vind?

Ik heb een poging gedaan tot Breaking Bad, aangezien ik er zo veel goede verhalen over hoor. Ik heb het inmiddels al aardig ver geschopt maar echt heel erg goed vind ik het nog altijd niet. Ik snap wel dat mensen het een goede serie vinden hoor: maar het is niet echt mijn type serie.

Wat is je favoriete Netflix hapje en drankje?

Op het moment probeer ik wat gezonder te snacken dus ik drink voornamelijk water en daarbij neem ik graag wat bananenchips of wat zoutloze nootjes. Ook de proteine chips van Body & Fit is een echte favoriet!

Is er een serie die je samen met je partner kijkt?

Op het moment heb ik geen partner maar hiervoor keek ik samen met mijn ex naar de serie Lost. Sinds dit uit is gegaan ben ik niet meer verder gegaan aan de serie: misschien dat ik dat toch maar weer eens moet gaan doen!

Wat is je favoriete Netflix original?

Ik denk dat dat toch wel Orange Is The New Black is. Dat is volgens mij ook de enige Netflix Original die ik heb gezien. Ik heb overigens nog niet alles gezien omdat ik er eigenlijk te weinig spanning in vind zitten. Af en toe kijk ik eens een aflevering. De verhaallijn is wel echt onwijs goed!

Netflix Stream TAG

Wat zijn je top 5 Netflix aanraders voor volwassenen?

Ik heb al eens een filmpje gemaakt waarin ik mijn favoriete series deel met jullie. Het zijn er wel meer dan 5 maar dat is omdat ik echt niet kan kiezen! Je kunt de video hier vinden.

Welke 5 series kijken je kinderen graag?

Ik heb geen kinderen, dus daar kan ik geen antwoord op geven.

Welke serie zou je niet snel kijken?

Ik zou het eigenlijk niet weten. Ik heb een tijd lang gezegd dat series zoals Gossip Girl niets voor mij zijn, maar uiteindelijk heb ik toch alle seizoenen van Gossip Girl gezien en vond ze leuk. Ik ben dus niet zo snel meer met zeggen dat ik iets echt niks zal vinden.

Wie is je favoriete acteur/actrice uit een Netflix serie?

Ik vind Damon in The Vampire Diaries echt geweldig. Zijn acteerwerk is heel erg goed, maar hij is natuurlijk ook helemaal niet vervelend om naar te kijken. Nee, zeker geen straf om daar naar te moeten kijken.

Wat zijn series die volgens Netflix op dit moment jouw beste keus zouden zijn?

Revolution, Continuüm, Beautiful Creatures en Weeds staan daar onder andere tussen. Hebben jullie die toevallig gezien en zijn ze wat?

Wat staat er nog op je kijklijst?

Op het moment heb ik niet echt een kijklijst. Ik zie wel waar ik zin in heb! Op het moment ben ik The Vampire Diaries helemaal opnieuw aan het kijken, gewoon omdat ik het zo een leuke serie vind.

Op welk volgend seizoen kan je niet wachten?

Het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars, The Vampire Diaries en Under The Dome. Alle drie echt hele leuke series waarvan ik niet kan wachten tot ik weer nieuwe afleveringen kan zien!

Welke series/films zou je graag op Netflix willen zien?

De serie Awkward zou ik heel graag op Netflix zien omdat ik die niet erg makkelijk ergens anders kan kijken. Daarnaast vind ik het echt heel erg jammer dat Frozen van Netflix af gehaald is en hoop ik dat de andere delen van The Hunger Games binnenkort ook op Netflix komen te staan.

Zou je nog zonder Netflix kunnen?

Ja, het is natuurlijk niet zo dat mijn leven op zou houden wanneer ik geen Netflix meer zou kunnen kijken: dan verzin ik wel iets anders om mezelf mee te vermaken. Netflix is wel echt iets waar ik mee kan ontspannen: dus echt leuk zou ik het niet vinden wanneer het weg zou gaan.

En dan was dit alweer de TAG! Ik vond hem heel erg leuk om in te vullen en hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen. Mocht je nou nog een Netflix aanrader voor me hebben: laat het vooral weten! En natuurlijk mag je de TAG overnemen voor op jou blog of youtube kanaal.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×