Nationale Beautybloggersdag & WINACTIE

9 juli 2016 33 Comments

Nationale Beautybloggersdag & WINACTIE

Het is vandaag Nationale Beautybloggersdag! Samen met een aantal collega-beautybloggers heb ik besloten deze dag om te roepen tot Nationale Beautybloggersdag. Tijdens deze dag is er een bloghop georganiseerd, om jou kennis te laten maken met de vele beautybloggers van Nederland. En om alles extra leuk en feestelijk te maken kun je op iedere deelnemende blog meedoen aan een winactie en de leukste prijzen winnen. Lees je snel mee?

http://www.silkeblogs.com/

Winactie

Het leek me leuk om voor het winactie-gedeelte van de Nationale Beautybloggersdag mijn favoriete nagellakje weg te geven aan één van jullie. Dat is natuurlijk (als je me al langer kent wist je dat al) Mint Candy Apple van Essie! Mocht je een review, inclusief swatches, van het lakje willen lezen dan kan dat hier. Ook een NOTD artikel met het kleurtje staat online en kun je hier vinden.

Hoe maak je kans?
1. Volg Ordinary Odd op ‘Bloglovin
2. Volg Ordinary Odd op Instagram
3. Laat een reactie achter onder deze blogpost waarin je laat weten dat je mee doet

Voor extra kans kun je Ordinary Odd ook volgen op Twitter en YouTube: laat dan ook even in de reacties weten dat je deze extra stappen hebt gedaan!

Deze winactie loopt tot zaterdag 16 juli om 00:00 uur. Hierna krijgt de winnaar zo snel mogelijk een mailtje van mij!

Nationale Beautybloggersdag & WINACTIE

Hoe werkt de bloghop?

Samen met 35 andere bloggers organiseer ik vandaag een bloghop: een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Vandaag bestaat deze bloghop uit 36 verschillende beautyblogs. Op iedere blog wordt een prijs weggegeven. Ga dus zeker alle blogs even langs en neem even een kijkje: er zitten hele toffe blogs tussen!

Als het goed is ben je via Bianca bij mijn blog terecht gekomen: hopelijk heb je genoten van haar blog en doe je al mee met haar winactie! Het kan ook zijn dat je bent begonnen op mijn blog, in dat geval heb je nog 35 blogs te gaan! Ik verwijs je nu door naar de blog van Silke: ook zeker de moeite waard om even verder op te kijken. Silke verwijst je ook weer verder naar de volgende beautyblog. Wanneer je eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Ik wens je veel plezier tijdens deze Beautybloggers Bloghop en wens je natuurlijk veel succes bij alle winacties!

* Huishoudelijke mededeling
Vanwege de Nationale Beautybloggersdag heb ik de Ordinary Week Recap verplaatst. Deze week was niet heel erg bijzonder, waardoor ik ook niet veel foto’s heb gemaakt. Ik heb daarom besloten de Ordinary Week Recap van deze week en volgende week samen te voegen! Volgende week zaterdag komt er dus een extra lange Ordinary Week Recap online.

33 Comments

 • Sabrina 15 juli 2016 at 10:46

  Echt een super leuke actie! Eindelijk ben ik er aan toe om ze te bekijken. En natuurlijk meedoen πŸ™‚ Ook bij jou doe ik graag mee, mooi lakje en Essie is echt fijn! Ik volgde je al overal!

 • Jolanda 14 juli 2016 at 22:31

  Ik kende je blog nog helemaal niet, maar wat issie leuk!!! Ik volg je vanaf nu op Facebook, Instagram en Bloglovin en doe graag mee met je leuke winactie. Mooi kleurtje hoor!

 • Julie 14 juli 2016 at 13:06

  Ik hou ook wel van Essie nagellak, maar heb zelf nog maar 3 kleurtjes! Ik zou deze dus erg graag willen winnen. Ik heb alle mogelijke stappen gedaan en volg je nu dus op 4 kanalen! πŸ™‚
  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

 • Anita H. 14 juli 2016 at 12:05

  Ik doe graag mee voor deze mooie nagellak. Extra kansen zijn benut!

 • Cabbitch 14 juli 2016 at 00:54

  Wat is dit toch een ontzettend leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen. Ben je gaan volgen op bloglovin

 • Chantalle 12 juli 2016 at 11:33

  Ik doe heel graag mee aan je leuke winactie! Ik heb nog geen lakje van Essie dus ik ben benieuwd. Ik heb alle stappen gedaan & ik heb je gevolgd via twitter en YouTube.

 • Amy 12 juli 2016 at 10:39

  Ik doe graag mee! Ik volg nu ook via Bloglovin en Instagram (met mijn account @thepinkperfectionist).

 • Jolijn 11 juli 2016 at 13:18

  Leukleuk dit hoppen. Ik maak graag kans (:
  ik heb ook alle extra stappen gedaan.
  xx Jolijn

 • Tamara TS 11 juli 2016 at 02:51

  Zo leuk, dat Bloghoppen! Ik heb alweer een paar heel leuke blogs ontdekt. Ik doe heel graag mee aan je winactie, want het is inderdaad een geweldig mooie kleur! Ik was al overal volger van je. πŸ™‚
  (Instagram & Twitter @paramara1982, BL & YT Tamara TS)

 • Ilse 10 juli 2016 at 19:27

  Een heel leuk intiatief zoΒ΄n beautybloggersdag. Een leuk blog heb je, ik doe graag mee met je winactie! I volg je nu op bloglovin en instagram.

 • Natasja Smit 10 juli 2016 at 16:24

  Mijn volgende blog in mijn bloghopavontuur alweer, wat is het toch superleuk om zo te hoppen en nieuwe leuke blogs te ontmoeten, zo ook die van u πŸ™‚ Als ik helemaal uitgehopt ben ga ik alle nieuwe blogs eens rustig bekijken. Ik zou graag een kansje maken op dit prachtige kleurtje nagellak en volg u nu op BL, Insta, Twitter en Youtube. Ik ga nog even verder met hoppen en zien wat het bloghopavontuur me nog meer brengt , tot snel weer πŸ™‚

 • Els 10 juli 2016 at 10:41

  Leuk hele leuke prijs! Ik volg je ook op twitter en nu hop ik verder!

 • Daphne 9 juli 2016 at 23:15

  Super mooi kleurtje, zou mijn eerste lakje van Essie zijn. Lijkt me tof! Ik heb alle (ook de extra) stappen voltooid!

 • Marina 9 juli 2016 at 20:03

  Wat een leuk initiatief van jullie. Ik doe graag mee. Een mooi kleurtje op mijn nagels vind ik mooi. Ik volg je op alle kanalen behalve Twitter, dat heb ik niet. Groetjes van Marina

 • Lavinia 9 juli 2016 at 18:37

  Leuke winactie…..super kleurtje. Volg je ook op Twitter en YouTube

 • Lieke van Veen 9 juli 2016 at 18:33

  Ik doe graag mee om dit prachtige kleurtje te winnen! Ik heb alle stappen doornomen!

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  twitter _liekeee
  instagram liekevv24
  youtube liekeee24

 • Lieke 9 juli 2016 at 17:48

  Leuke winactie! Ik doe mee! Ik volg je op alle 4 de media’s die je hierboven noemt πŸ™‚
  En ik hop nu ook even verder naar de andere genoemde blogs!

 • Henrieke 9 juli 2016 at 17:33

  Wat een leuke winactie dag! Zo vond ik je blog oorspronkelijk ook. :-p

  Ik vind het een leuk kleurtje en maak graag kans! Ik volg je op alle kanalen.

 • Annette 9 juli 2016 at 16:38

  Ik doe graag mee, Volg via BL en nu ook via Instagram

 • Mariska 9 juli 2016 at 14:45

  Ik probeer het ook graag! Mooie kleur πŸ˜€

 • Tamara 9 juli 2016 at 14:42

  Ik ben op je blog terecht gekomrn via http://www.pinkit.nl (Bianca)

 • Astrid 9 juli 2016 at 14:27

  Mooie prijs! Happy Beautybloggersdag! Xx

 • Bente Oosterwold 9 juli 2016 at 14:21

  Super leuk! Ik ben al langs verschillende beautyblogs gehopt haha πŸ™‚ Ik doe ook mee met de winactie want essie nagelakjes zijn echt fantastisch als je het mij vraagt. Ik heb ook de extra stappen gedaan! πŸ™‚

 • Eva 9 juli 2016 at 14:16

  Heel leuk lakje! Heb alleen al heel veel van dit soort kleuren dus iemand anders zal er meer plezier van hebben!

 • Marushi 9 juli 2016 at 13:53

  Wat leuk! Ik doe graag mee, ik volg je op bloglovin en instagram! -x-

 • Sabrina H 9 juli 2016 at 11:54

  Gaaf nagellak kleurtje. Ik doe mee :D. Ik volg je op alle kanalen.

 • Esmeralda Groenland 9 juli 2016 at 11:27

  Prachtig kleurtje! Snap dat je er zo gek op bent. Ik doe graag mee.

 • Lieke b 9 juli 2016 at 11:25

  Tof ! Ik doe mee ! Ik volg je op
  Bloglovin en insta

 • Lotje 9 juli 2016 at 10:10

  Leuk! Ik doe zeker mee! Ik volg je nu op alle kanalen <3

 • Floor 9 juli 2016 at 09:10

  Wat een leuk idee! Ik doe graag mee (en volg je overal al :))

 • Samantha 9 juli 2016 at 09:09

  Super leuk ik doe mee!❀️

 • Maaike 9 juli 2016 at 08:57

  Wauw wat een prachtige kleur nagellak. Ik doe graag mee met de winactie. Ik volg jouw al een tijdje op bloglovin, instagram, twitter en youtube. Mijn username is @aboutmaaike.
  Oke, nu ga ik beginnen met hoppen. Ik ben benieuwd.

 • Hilde 9 juli 2016 at 08:33

  Geweldige prijs! Hier gaat de winnaar heel blij mee zijn πŸ™‚

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×