Nagellak stash opruimen 2020

Nagellak stash opruimen 2020

17 mei 2020 No Comments

Nadat ik jaren lang amper had omgekeken naar mijn nagellak stash en simpelweg iedere keer dezelfde lakjes had gepakt werd het hoog tijd om eens grondig te kijken welke nagellak ik daadwerkelijk nog mooi vind. In deze video is het dan ook tijd om mijn nagellak stash volledig op te ruimen en te kijken welke lakjes ik wil houden en welke er weg kunnen. Ik neem jullie weer mee in het proces: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×