Nagellak Stash augustus 2016

3 augustus 2016 2 Comments

Nagellak Stash augustus 2016

Toen ik jullie vorige week mijn make-up stash liet zien kreeg ik de vraag om ook mijn nagellak stash een keer op te nemen. Natuurlijk wilde ik dat voor jullie doen! Vandaag laat ik je mijn complete stash zien, vertel je wat mijn favoriete merken zijn en hoe ik alles heb ingedeeld. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • hilde 3 augustus 2016 at 13:18

  prachtige stash! ik vind je filmpjes top!

  • Irina 3 augustus 2016 at 14:13

   Dankjewel voor het compliment Hilde!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×