Beauty, Video

Nagellak Stash augustus 2016

Nagellak Stash augustus 2016

Toen ik jullie vorige week mijn make-up stash liet zien kreeg ik de vraag om ook mijn nagellak stash een keer op te nemen. Natuurlijk wilde ik dat voor jullie doen! Vandaag laat ik je mijn complete stash zien, vertel je wat mijn favoriete merken zijn en hoe ik alles heb ingedeeld. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  hilde
  3 augustus 2016 at 13:18

  prachtige stash! ik vind je filmpjes top!
  hilde onlangs geplaatst…Save or Kill tagMy Profile

  1. Reply
   Irina
   3 augustus 2016 at 14:13

   Dankjewel voor het compliment Hilde!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.