Naar Utrecht met Elise & dierenarts voor Brownie // WEEKVLOG #128

Naar Utrecht met Elise & dierenarts voor Brownie // WEEKVLOG #128

13 september 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week had ik eindelijk weer eens afgesproken met Elise na elkaar 1,5 jaar niet te hebben gezien en gingen we gezellig een dagje naar Utrecht. Verder was ik druk aan het werk, werd Brownie helaas plotseling ziek waardoor de dierenarts moest komen en ging ik in het weekend gezellig met mijn moeder lunchen op het strand in Noordwijk. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×