Naar het Scheepswrak en de Blauwe Grotten // VAKANTIEVLOG #6

16 augustus 2017 No Comments

We zijn alweer bijna bij de laatste vakantievlog aangekomen, maar voorlopig heb ik vandaag nog een hele leuke vlog voor jullie! Ik neem jullie mee naar het beroemde Scheepswrak en de Blauwe Grotten die zich langs de noordkust van Zakynthos bevinden. Wat heb ik genoten van deze boottrip en het editen van de beelden: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×