Naar het Scheepswrak en de Blauwe Grotten // VAKANTIEVLOG #6

16 augustus 2017 No Comments

We zijn alweer bijna bij de laatste vakantievlog aangekomen, maar voorlopig heb ik vandaag nog een hele leuke vlog voor jullie! Ik neem jullie mee naar het beroemde Scheepswrak en de Blauwe Grotten die zich langs de noordkust van Zakynthos bevinden. Wat heb ik genoten van deze boottrip en het editen van de beelden: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×