Naar Ripley’s Believe it or Not & shoppen in Amsterdam // VLOG #34

13 februari 2023 No Comments

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee tijdens een gezellig dagje Amsterdam samen met Danique. We hebben kaartjes voor Ripley’s Believe it or Not en hebben hier de grootste lol. Daarna besluiten we nog even de winkels in te duiken om te shoppen. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×