Naar de kapper & naar Haarlem met Joyce // VLOG #15

20 januari 2018 2 Comments

Gisteren besloot ik weer eens een dagje voor jullie te vloggen aangezien ik een aantal leuke dingen op de planning had staan. ’s Ochtends had ik als eerste een afspraak bij de kapper waar ik voor het eerst in jaren weer eens iets anders met mijn haar heb laten doen. Daarna ging ik door naar Haarlem om met Joyce te gaan lunchen, foto’s te maken en een paar winkels in te gaan. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Yara 27 januari 2018 at 18:08

  Wat een leuke blog heb je! Ik volg je vanaf nu!
  Liefs,
  Yara

 • Ria 21 januari 2018 at 08:56

  Staat leuk Irina, je haar! Fijn dat je en leuke dag had!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×