Persoonlijk, Video

Naar de kapper & naar Haarlem met Joyce // VLOG #15

Gisteren besloot ik weer eens een dagje voor jullie te vloggen aangezien ik een aantal leuke dingen op de planning had staan. ‘s Ochtends had ik als eerste een afspraak bij de kapper waar ik voor het eerst in jaren weer eens iets anders met mijn haar heb laten doen. Daarna ging ik door naar Haarlem om met Joyce te gaan lunchen, foto’s te maken en een paar winkels in te gaan. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Yara
  27 januari 2018 at 18:08

  Wat een leuke blog heb je! Ik volg je vanaf nu!
  Liefs,
  Yara

 2. Reply
  Ria
  21 januari 2018 at 08:56

  Staat leuk Irina, je haar! Fijn dat je en leuke dag had!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.