Naar de kapper & naar Haarlem met Joyce // VLOG #15

20 januari 2018 2 Comments

Gisteren besloot ik weer eens een dagje voor jullie te vloggen aangezien ik een aantal leuke dingen op de planning had staan. ‘s Ochtends had ik als eerste een afspraak bij de kapper waar ik voor het eerst in jaren weer eens iets anders met mijn haar heb laten doen. Daarna ging ik door naar Haarlem om met Joyce te gaan lunchen, foto’s te maken en een paar winkels in te gaan. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Yara 27 januari 2018 at 18:08

  Wat een leuke blog heb je! Ik volg je vanaf nu!
  Liefs,
  Yara

 • Ria 21 januari 2018 at 08:56

  Staat leuk Irina, je haar! Fijn dat je en leuke dag had!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×