Lifestyle, Persoonlijk, Video

Naar de Winter Efteling // WEEKVLOG #55

Naar de Winter Efteling // WEEKVLOG #55

Yay! Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week zat ik wat minder in mijn vel en vertel ik je waarom ik o.a. struggle met mijn content op het moment. Daarnaast filmde ik een aantal toffe video’s, gaf sushi een tweede kans en ging gezellig een dagje naar de Winter Efteling met Danique. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Rachel Kromdijk
    28 januari 2020 at 16:28

    Wat een heerlijke en vrolijke tumbnail zeg, ik volgde je nog helemaal niet via bloglovin.. sorry!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.