Naar de Winter Efteling // WEEKVLOG #55

Naar de Winter Efteling // WEEKVLOG #55

27 januari 2020 1 Comment

Yay! Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week zat ik wat minder in mijn vel en vertel ik je waarom ik o.a. struggle met mijn content op het moment. Daarnaast filmde ik een aantal toffe video’s, gaf sushi een tweede kans en ging gezellig een dagje naar de Winter Efteling met Danique. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rachel Kromdijk 28 januari 2020 at 16:28

  Wat een heerlijke en vrolijke tumbnail zeg, ik volgde je nog helemaal niet via bloglovin.. sorry!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×