Naar de kapper, opruimen & goed nieuws // WEEKVLOG #132

Naar de kapper, opruimen & goed nieuws // WEEKVLOG #132

11 oktober 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week had ik nog lekker vakantie, en waar ik de week ervoor veel gezellige afspraken had was deze week juist heerlijk rustig. Ik zat veel op de bank met een boek, ging naar de kapper en nam een compleet nieuwe haarstijl, ging flink opruimen in huis en daarnaast kregen we goed nieuws over Cinna zijn oog. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×