Naar de kapper & mijn haar routine // WEEKVLOG #57

Naar de kapper & mijn haar routine // WEEKVLOG #57

17 februari 2020 No Comments

Het is weer maandag wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! Deze weekvlog is een beetje een praatvlog geworden waarin ik het heb over een aantal struggles. Daarnaast ga ik eindelijk weer eens naar de kapper en laat jullie mijn haar routine zien die ik de afgelopen tijd heb ontdekt voor meer volume in mijn haar. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×