Naar de kapper & mijn eigen ebook // WEEKVLOG #111

Naar de kapper & mijn eigen ebook // WEEKVLOG #111

26 april 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week ga ik eindelijk naar de kapper, nadat deze maanden lang dicht heeft gezeten. Ik laat weer wat volume in mijn haar aanbrengen met o.a. meerdere laagjes en laat je het eindresultaat zien. Daarnaast geef ik je een update van een project waar ik druk mee bezig ben: mijn eigen ebook! Ik vertel je er vandaag alles over. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×