Naar de bollenvelden & afscheid nemen van opa // WEEKVLOG #108

Naar de bollenvelden & afscheid nemen van opa // WEEKVLOG #108

5 april 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week neem ik je mee naar de bollenvelden die weer prachtig in bloei staan, maar heb ik ook de crematie van mijn opa waarbij we afscheid nemen. Ik neem je dan ook mee door de week en hoe ik me voel. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×