Naar Amsterdam: schaatsbaan, kerstmarkt & Amsterdam Light Festival // VLOGMAS #21

22 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 21! Ik ga gezellig een dagje naar Amsterdam samen met Daniëlle, wie ik al zo’n 2 jaar(!) niet had gezien. We gaan naar de schaatsbaan en de bijbehorende kerstmarkt op het Museumplein, wandelen door de winkelstraten en nemen een boottocht van het Amsterdam Light Festival. Ook eten we s’avonds bij een (voor ons beide nieuwe) hotspot die ons goed bevalt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×