NA-KD: Shop or Flop

NA-KD shoplog: Shop or Flop

2 september 2020 No Comments

Vandaag is het tijd voor de eerste video in mijn nieuwe serie: Shop or Flop. In deze serie test ik (web)shops uit en kijk hoe het zit met o.a. size inclusivity (kun je er als mid-size girl shoppen?) en prijs-kwaliteit verhouding. We starten af met NA-KD: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een betaalde samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×