NA-KD bikini en badpak shoplog (maat 40-42)

NA-KD bikini en badpak shoplog

3 september 2019 No Comments

Na het succes van mijn H&M bikini en badpak shoplog besloot ik dit graag met meer (web)shops te gaan doen. Vandaag laat ik je dan ook meerdere bikini’s en badpakken zien van de webshop NA-KD. Hoe staat hun badkleding nu eigenlijk op iemand met maatje 40-42 i.p.v. op de slanke modellen? Ik laat het je met veel plezier zien!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×