NA-KD bikini & badpak shoplog 2020 (maat 40-42)

NA-KD bikini & badpak shoplog 2020 (maat 40-42)

28 juni 2020 No Comments

Tijd voor weer een nieuwe bikini & badpak shoplog! Vandaag test ik drie bikini’s en drie badpakken van NA-KD voor je uit op mijn lichaam, zodat je goed kunt zien hoe de items vallen op iemand die niet ‘maatje model’ heeft. Want onthoudt: every body is a bikini body! Hopelijk heb je iets aan de video: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×