Mystery box unboxing // Box Surprises luxe box

Mystery box unboxing // Box Surprises luxe box

29 mei 2020 No Comments

Vandaag heb ik een mystery box unboxing voor jullie! Ik kreeg namelijk de Luxe Mystery box opgestuurd van Box Surprises en laat je op camera zien wat hier allemaal in zit! Het varieert per box wat erin zit maar is altijd seizoensgebonden: sieraden, accessoires, interieur items, echt van alles. Super leuk natuurlijk om cadeau te geven aan iemand die jarig is of als verrassing voor jezelf te bestellen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze box opgestuurd gekregen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×