Mystery box unboxing // Box Surprises luxe box

Mystery box unboxing // Box Surprises luxe box

20 november 2020 No Comments

Ik mocht opnieuw een luxe mystery box ontvangen van Box Surprises: dit keer compleet in winter/kerst stijl ingepakt. Ik laat je de complete inhoud zien, geef je een kortingscode om zelf te gebruiken en vertel je over een aantal toffe extra’s die Box Surprises op dit moment aanbied voor Sinterklaas. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×