MyMuesli Deluxe adventskalender 2021 unboxing

MyMuesli Deluxe adventskalender 2021 unboxing

12 november 2021 1 Comment

Vandaag is het tijd voor de laatste adventskalender unboxing video van dit jaar! Ik laat je de MyMuesli Deluxe adventskalender 2021 zien, vol met muesli, granola, porridge en meer. Hij is verkrijgbaar voor €159,90 maar is de kalender deze prijs ook waard? Dat bekijken we samen in deze video: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze adventskalender ontvangen ter unboxing

1 Comment

 • Heidi 13 november 2021 at 11:45

  • Lijk me een fijne Adventskalen van MyMuesli Deluxe…
  Maar dan wel voor mensen die er van houden. Ik persoonlijk hou er niet echt van…

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×