My School Story Tag

4 september 2014 No Comments

My school story tah

Het is dan vandaag eindelijk tijd voor de My School Story Tag! Ik wilde deze tag al zo lang online zetten, maar elke keer kwam er iets tussen, en toen viel mijn camera weer uit tijdens het filmen, maar uiteindelijk is het gelukt! Jammer genoeg heeft mijn camera het hierna wel begeven, en heb ik dus na de foto’s en filmpjes die ik vooruit had gemaakt, voorlopig geen eigen foto’s en filmpjes! Ik moet eerst zien aan een nieuwe camera te komen!

Hoe verlopen jou eerste schoolweken?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×