My Perfect Imperfections

13 maart 2016 No Comments

My Perfect Imperfections

Toen ik laatst bij Sarah de ‘My Perfect Imperfections TAG’ tegen kwam besloot ik dat ik de TAG ook wilde invullen. Hij is al aardig oud en ik zag zelfs filmpjes van 3 jaar geleden waarin youtubers deze TAG invulden, maar toch wilde ik hem graag voor jullie invullen. Ik vertel je 3 dingen die ik minder mooi vind aan mezelf en ook 3 dingen die ik juist wel mooi vind. Ook wil ik jullie uitdagen om in de reacties 3 dingen achter te laten die je mooi vind aan jezelf!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×