Tag, Video

My Perfect Imperfections

My Perfect Imperfections

Toen ik laatst bij Sarah de ‘My Perfect Imperfections TAG’ tegen kwam besloot ik dat ik de TAG ook wilde invullen. Hij is al aardig oud en ik zag zelfs filmpjes van 3 jaar geleden waarin youtubers deze TAG invulden, maar toch wilde ik hem graag voor jullie invullen. Ik vertel je 3 dingen die ik minder mooi vind aan mezelf en ook 3 dingen die ik juist wel mooi vind. Ook wil ik jullie uitdagen om in de reacties 3 dingen achter te laten die je mooi vind aan jezelf!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.