My Jewellery shoplog: SHOP OR FLOP

My Jewellery shoplog: SHOP OR FLOP

20 januari 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor de eerste Shop or Flop aflevering van 2021. Ik test vandaag een aantal items van de (web)shop My Jewellery voor jullie op prijs/kwaliteit verhouding en size inclusivity. In totaal heb ik vier outfits samengesteld met jurkjes, rokjes, flared leggings, tops en truien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×