MUA Velvet Lip Laquers

4 april 2016 5 Comments

MUA Velvet Lip Laquers

Misschien dat het jullie inmiddels wel is opgevallen maar ik ben echt gek op matte lipproducten. Toen ik de MUA velvet lip laquers zag bij het Kruidvat moest ik dan ook wel een aantal kleuren meenemen. Eens kijken of de matte lip creams van dit budget merk fijn zijn!

MUA Velvet Lip Laquers

De Velvet lip laquers komen in dit soort verpakkingen. Zelf vind ik het wel heel erg chique voor een budget merk. Ik had het doosje wel liever simpel zwart gezien dan met dit rook effect eroverheen. Maar goed: dat is een persoonlijke voorkeur.

De lip laquers zelf vind ik heel erg chique verpakt: een mat zwarten dop met het logo in het goud erop gedrukt. Daarnaast is de rest van de huls van mat plastic. Het lijkt echter heel erg op glas waardoor het er heel erg chique uit ziet.

MUA Velvet Lip Laquers

Van de swatches werd ik meteen enthousiast: wat een pigment! De kleuren zijn echt ontzettend intens en fel. Door de matte verpakking lijken ze in de verpakking minder fel dan wanneer je het product swatcht. Zeker iets om rekening mee te houden dus!

Tranquility

MUA Velvet Lip Laquers

MUA Velvet Lip Laquers

Tranquility is de meest draagbare kleur van allemaal: een nude roze tint. Ik vind hem heel erg mooi! Alhoewel ik over het algemeen meer van de bruin/oranje nude tinten houd vind ik dit toch wel echt een hele mooie kleur.

Aflush

MUA Velvet Lip Laquers

MUA Velvet Lip Laquers

Aflush is een echt heel erg felle roze tint. Ik had hem eerlijk gezegd niet zo fel verwacht, maar vind het wel heel erg tof. Dit soort tinten verwacht ik toch niet zo snel bij een budget merk! Niet een kleur die ik snel zou dragen, maar zeker wel heel erg tof!

Atomic

MUA Velvet Lip Laquers

MUA Velvet Lip Laquers

Een rode tint als Atomic kan natuurlijk niet missen in een make-up collectie. Het is een mooie intense en felle roodtint met een oranje ondertoon. Ik vind hem vooral heel erg geschikt voor nu in de lente! Een lekker frisse rode tint.

Kooky

MUA Velvet Lip Laquers

MUA Velvet Lip Laquers

Naar Kooky was ik misschien wel het meest benieuwd. Wat een toffe tint! Echt zo een prachtige paarse vampy kleur! Niet een kleur die ik snel op een normale werkdag zou dragen maar zeker wel een tint die ik ga bewaren. Ik ben echt verliefd!

Alle lip laquers voelen fijn aan op de lippen en drogen ook echt droog op. Wel moet je voor ze zijn opgedroogd een beetje opletten omdat ze op dit moment nog erg over je lippen heen glijden. Voor een echt mooie dekking zijn 2 laagjes het mooist, maar zoals je ziet op de foto’s hierboven is 1 laagje ook al heel mooi.
Ze geven niet af en blijven wanneer ze eenmaal zijn opgedroogd ook echt goed zitten. Wat mij betreft echte budget toppers dus!

De MUA Velvet lip laquers kosten €4,99 per stuk

 

5 Comments

 • Astrid Janssens 5 april 2016 at 18:14

  Ik heb Tranquility ook maar ik vind hem mooier bij jou, haha!

 • Kim 5 april 2016 at 15:59

  Wat een mooie kleurtjes! Ze staan je ook goed.

 • Lindsey Beljaars 4 april 2016 at 09:53

  Persoonlijk vind ik, van deze 4, Tranquility het allermooist!

 • Mariska 4 april 2016 at 07:53

  Ze zijn echt heel erg mooi, maar denk dat ik trainquility het mooist vind!

 • Sanne 4 april 2016 at 07:17

  Zien er écht toffe beauty-items uit! Ik wil ze zeker en vast eens uitproberen, zeker de kooky en atomic.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×