MUA Undress Your Skin shimmering highlighter – Golden Scintillation

17 oktober 2017 2 Comments

Een tijd terug ontving ik een wel heel erg leuk perspakketje met een aantal producten van MUA. In dit pakketje zaten onder andere een aantal liquid lipsticks die ik al eerder voor jullie testte, maar ook een hele toffe highlighter. Deze MUA Undress Your Skin shimmering Highlighter in de kleur Golden Scintillation laat ik vandaag aan je zien.

MUA Undress Your Skin shimmering highlighter - Golden Scintillation

De verpakking van de highlighter is gemaakt van simpel wit plastic met een doorzichtige deksel. Heel erg simpel en dit zou ook zeker niet zo snel mijn aandacht trekken wanneer ik het product in het schap zou zien liggen. Toch zou deze highlighter mijn oog meteen trekken door het toffe patroon in de poeder en de overduidelijke gouden tint. Ik ben gek op gouden highlighters, maar een highlighter die zo goud van kleur is had ik nog niet eerder gezien.

MUA Undress Your Skin shimmering highlighter - Golden Scintillation

Zodra ik de kleur swatchte kwam ik erachter dat de tint ook echt daadwerkelijk een puur gouden tint afgeeft. Er zitten letterlijk alleen maar subtiele kleine gouden glitters in de poeder die samen zorgen voor een immense glans. Heel erg tof!

MUA Undress Your Skin shimmering highlighter - Golden Scintillation

Ook op het gezicht vind ik deze tint heel erg mooi en is de highlighter mooi subtiel aan te brengen maar ook goed op te bouwen. Toch moet ik zeggen dat ik een wit-gouden highlighter nog net iets mooier vind staan dan deze puur warm-gouden tint. Desondanks ga ik hem er zeker vaker bij pakken!

De MUA Undress Your Skin shimmering highlighter in Golden Scintillation kost €5,99

Dit product heb ik ontvangen om te reviewen

2 Comments

 • Britt van Ommeren 17 oktober 2017 at 21:11

  Hij geeft een hele mooie glans, ja, deze vind ik heel mooi!

  • Irina 17 oktober 2017 at 22:19

   Hij is ook echt heel erg mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×