MUA Undress Me Too oogschaduw palette

28 juli 2016 18 Comments

MUA Undress Me Too oogschaduw palette

Toen ik laatst met Joyce ging shoppen in Hoofddorp en een MUA schap tegen kwam in het Kruidvat kon ik het niet laten om wat producten te halen. Toevallig was er een actie op de oogschaduwpalettes, dus ik besloot er twee mee te nemen. Vandaag laat ik je de eerste zien: het Undress Me Too palette.

MUA Undress Me Too oogschaduw palette

De verpakking van het palette vind ik niet zo mooi. Het is compleet van plastic en oogt ontzettend goedkoop. Nou is het natuurlijk ook een budget product, dus wat dat betreft is het niet heel erg gek. Daarnaast zit er een kwastje in het palette met twee sponsapplicators: een beetje een nutteloze toevoeging vind ik zelf. Wie gebruikt er nou nog sponsapplicators tegenwoordig?

MUA Undress Me Too oogschaduw palette

Het palette bevat 12 natuurlijke kleuren. De bovenste rij heeft wat lichtere kleuren terwijl de onderste rij juist wat donkerdere tinten bevat. Ook zitten er wat tinten in die naar paars neigen en een zilver/blauwe tint. Vrijwel alle kleuren zijn glanzend, maar er zitten ook 3 matte tinten in het palette.

MUA Undress Me Too oogschaduw palette

Naked een matte crème tint
Devotion
een glanzende gouden tint
Shy – een glanzende crème tint
Fiery -een glanzende oranje/gouden tint
Lavish – een matte taupe tint
Dreamy – een glanzende groen/gouden tint

MUA Undress Me Too oogschaduw palette

Tranquil – een glanzende grauwe gouden tint
Exposed – een glanzende blauw/zilveren tint
Reveal – een glanzende zilveren tint
Wink – een glanzende donkere gouden tint
Obsessed – een glanzende donker paarse tint
Corrupt – een matte zwarte kleur

MUA Undress Me Too oogschaduw palette

MUA Undress Me Too oogschaduw palette

De ooglook die ik maakte met het palette is ontzettend simpel. Juist omdat het zo een natuurlijke tinten zijn in het palette besloot ik daarvoor te gaan. Sowieso staat dat tof bij een (matte) rode lip!

Sky – wenkbrauwbot, binnenste ooghoek en binnenste helft bewegend ooglid
Devotion – buitenste helft bewegend ooglid
Obsessed – arcadeboog

Ik vind het een fijn oogschaduw palette, en snap waarom ik zo veel heb gehoord over dit palette. Toch is het geen ontzettend bijzonder palette, juist door de kleurkeuze. Ik heb al veel palettes die hier heel erg op lijken. Mocht je dit soort palettes nog niet in je stash hebben dan is het zeker een aanrader, zo niet dan kun je hem beter laten liggen.

Het MUA Undress Me Too oogschaduw palette kost €5,99

18 Comments

 • okayromée 29 juli 2016 at 09:31

  Prachtig palette!

 • Astrid 29 juli 2016 at 07:08

  Ik heb deze ook en vind de prijs/kwaliteit heel goed. Mooie look heb je gemaakt, ik hou altijd van dit soort looks. Kan altijd!

  • Irina 29 juli 2016 at 08:53

   Dat zeker! Ik vind het wel jammer dat hij op zoveel andere palettes lijkt qua kleuren.

 • Ilse 28 juli 2016 at 19:47

  Ziet er wel heel mooi uit! Mooie pigmentatie hebben de kleurtjes!

  • Irina 28 juli 2016 at 20:16

   Zeker! jammer dat de kleurkeuze niet heel erg bijzonder is.

 • Melike 28 juli 2016 at 10:46

  Ik vind hem mooi, daar niet van maar ik ga toch liever voor een nieuw palet van Urban Decay denk ik.

  • Irina 28 juli 2016 at 12:09

   Snap ik helemaal!

 • Hilde 28 juli 2016 at 09:57

  Hele mooie kleuren zitten erin zeg! Ik hou hier wel van!

  • Irina 28 juli 2016 at 12:08

   Ze zijn zeker mooi! Alleen niet heel bijzonder 😉

 • Marleen@Burgertrutjes 28 juli 2016 at 09:49

  Ohhh, wat een mooie! Misschien ga ik m wel ff scoren van de week 🙂

  • Irina 28 juli 2016 at 12:08

   Voor de prijs hoef je het niet te laten!

 • Mariska 28 juli 2016 at 09:07

  Die swaches van die glimmende kleuren vind ik zo mooi! Ik heb al een paar basic palettes dus zal dit niet super snel zelf kopen, maar toch mooi om zo te zien 🙂

  • Irina 28 juli 2016 at 09:14

   Ja hij ziet er prachtig uit! Jammer dat de kleuren niet zo spannend zijn.

 • Vanessa 28 juli 2016 at 08:35

  Mooie oogschaduw palette en wat zien je wenkbrauwen er prachtig uit!

  • Irina 28 juli 2016 at 09:07

   Dankjewel! Ik heb ze de afgelopen tijd laten groeien, dus ze zijn nu een beetje ‘wild’, haha.

 • Maaike 28 juli 2016 at 08:29

  Mooie pigmentatie maar idd niet heel bijzonder. Ik heb Naked 2 van Urban Decay al waar dit een dupe for is en ik probeer dit soort goedkopere varianten dan ook niet te kopen. Lijkt me wel leuk om te vergelijken, maar ik weet gewoon dat ik het na het plaatsen van een review nooit meer zou gebruiken.

  • Irina 28 juli 2016 at 09:08

   Dat is dan inderdaad zonde, je hebt het palette al!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×