MUA Strobe & Glow Highlight Kit

10 januari 2017 12 Comments

Tijdens de eerste week van de kerstvakantie ging ik samen met mijn moeder shoppen in Hoofddorp. Het Kruidvat filiaal in Hoofddorp heeft een schap van het merk MUA, wat de Kruidvat filialen bij mij in de buurt niet hebben. Tijd om een kijkje te nemen dus! Toen ik de Strobe & Glow Highlight Kit zag liggen werd ik meteen enthousiast: die ging met mij mee naar huis.

De verpakking van de Strobe & Glow Highlight Kit is glanzend rosé goud: mooi, maar erg gevoelig voor vieze vingers zoals je kunt zien. Het palette op de foto zetten was ook erg lastig door de weerspiegeling. Verder voelt het stevig aan en ziet er luxe uit door het rosé goud.

In het palette zitten twee verschillende highlighters en een spiegel. Hierboven zie je de eerste highlighter: een poeder variant. Het patroon in de highlighter vind ik erg leuk gedaan, al is dit natuurlijk na een aantal keer gebruik versleten.

De poeder highlighter is zo goed als mat, wat hem geschikt maakt om bijvoorbeeld te highlighten op de neus, het voorhoofd of de kin. Hier gebruik ik zelf namelijk liever geen glanzende highlighter voor.

De créme highlighter daarentegen zit vol met glitters. Het is (net als de poeder variant) een warme tint die dus perfect zal staan bij mensen met een warme ondertoon. Ondanks het feit dat dit een créme highlighter is, die ik zelf minder snel gebruik, was ik hier heel erg benieuwd naar: wat een glans!

Hierboven zie je links de swatch van de poeder highlighter en rechts de swatch van de créme highlighter. Beide zijn goed gepigmenteerd maar wanneer je ze zo naast elkaar ziet springt de créme variant er toch wel echt uit. Wat een glans heeft deze!

Op mijn gezicht bracht ik de créme highlighter aan over mijn foundation, maar onder mijn poeder. Na mijn poeder bracht ik ook nog een beetje van de poeder highlighter er overheen aan, wat zorgt voor een nog frissere gloed. Op de neusbrug gebruikte ik de poeder variant: dit geeft een natuurlijk opliftend effect.

Wat een mooi palette is dit: vooral de créme highlighter is een nieuwe favoriet van mij. De glans die hier vanaf komt is werkelijk waar prachtig. Ja, dit palette ga ik er zeker nog veel vaker bij pakken.

De MUA Strobe & Glow Highlight Kit kost €7,49 bij Kruidvat

12 Comments

 • Melisa 10 januari 2017 at 23:44

  Hij is wel heel erg mooi ja! Echt tof dat je de glans nog steeds ziet ondanks dat er poeder overheen zit.

  • Irina 11 januari 2017 at 10:50

   Ja ik vond hem ook echt prachtig!

 • Mjay 10 januari 2017 at 13:50

  Heb dit nu al zo vaak gezien in het Kruidvat maar nooit meegenomen. Nu ik de swatches en deze review heb gezien ligt het de volgende keer mss toch in mijn mandje 😀

  • Irina 10 januari 2017 at 15:23

   Snap ik! Ik was er ook heel erg benieuwd naar dus ben blij dat ik hem heb meegenomen ^^

 • Joyce 10 januari 2017 at 13:29

  Oh wauw, die cream highlighter is mooi! Zou de poeder ook mooi zijn om de huid onder je ogen op te lichten denk je? 🙂

  • Irina 10 januari 2017 at 15:22

   Misschien wel ja! Dat doe ik alleen nooit, haha

 • Britt 10 januari 2017 at 11:05

  Wauw, wat een geweldig pigment! Een waar pareltje voor in je stash, ik houd wel van een beetje glow.

  • Irina 10 januari 2017 at 15:21

   Ja ik vind de glow echt zooo mooi!

 • Maaike 10 januari 2017 at 10:43

  Wauw, inderdaad een prachtige glans zeg! Ik wil product dit nu ook echt graag hebben haha 🙂

 • Daphne 10 januari 2017 at 09:54

  Ik liep hier toevallig gisteren nog voorbij en was ontzettend benieuwd; wat een mooi effect!

  • Irina 10 januari 2017 at 15:18

   Ja hij is echt super pretty!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×