MUA Heaven & Earth Oogschaduw Palette

3 januari 2017 10 Comments

Vorig jaar juni kocht ik het MUA Heaven & Earth palette en al die tijd heeft deze beauty in mijn ’te-reviewen’ bakje gelegen. Toen ik dit bakje laatst weer eens goed bekeek kwam ik hem tegen en het begon meteen te kriebelen om hiermee aan de slag te gaan. Vandaag dan ook een uitgebreide review met swatches en ooglook!

Het palette heeft een hele simpele verpakking waardoor het een nogal goedkope uitstraling heeft. Nou is het ook een goedkoop palette dus wat dat betreft maakt het me niet veel uit. Bij het palette zit ook een dubbelzijdige sponsapplicator: deze gebruik ik zelf nooit, maar mocht je geen kwasten hebben dan is het natuurlijk handig dat hij er bij zit.

Het palette bevat tien verschillende kleuren. Zoals de naam al doet vermoeden zijn het voornamelijk natuurlijke tinten, al zitten er ook een paar tinten in die naar paars neigen. Een mooie kleurencombinatie en zeker kleuren die ik graag draag op mijn ogen.

De eerste rij van het palette deed me meteen verbazen: wat een goed pigment en wat een mooie kleuren! Zelfs Aurora, de lichtste kleur uit het palette is ontzettend goed gepigmenteerd: die zal dus zeker poppen als highlighter in de binnenste ooghoek.

De tweede rij uit het palette is net zo fijn. Toch werd ik hier zelf minder warm van: de eerste rij waren net iets meer mijn kleuren. Daarnaast merkte ik bij het swatchen van de kleur Tectonite dat hij nogal brokkelig was. Het pigment daarentegen is prima.

Het werken met de oogschaduws ging heel gemakkelijk. Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd maar laten zich wel mooi in elkaar over blenden. Ik maakte een look met de eerste rij tinten uit het palette, aangezien deze me gewoonweg het meeste aanspraken. Ik droeg deze ooglook overigens ook in de favorieten video van 2016, waarbij ik een heleboel complimentjes van jullie kreeg over mijn make-up. Leuk om te horen!

Aurora – Binnenste ooghoek & wenkbrauwbot
Myan Dust – Gehele bewegend ooglid
Amazonian Bronze – Gehele arcadeboog
Valley – Buitenzijde arcadeboog
Babylon – Buitenzijde bewegend ooglid

Al met al ben ik ontzettend blij met dit oogschaduwpalette. Ik snap niet waarom ik hem zo lang heb laten liggen verstoffen: wanneer ik weer eens een ooglook maak zal ik deze er zeker bij pakken. Het zijn precies de kleuren die ik graag draag!

Het MUA Heaven & Earth oogschaduw palette kost €5.99 bij Kruidvat

10 Comments

 • Eva 6 januari 2017 at 12:31

  Mooie draagbare look!
  Denk dat je veel mooie looks kan creëren met dit palette!

  • Irina 6 januari 2017 at 15:00

   Dat kun je zeker!

 • Rachel 3 januari 2017 at 13:47

  wat een prachtige kleuren zeg, ziet er echt heel mooi uit!

  • Irina 3 januari 2017 at 14:07

   Ja het is echt een perfect palette voor iedere dag!

 • Kim 3 januari 2017 at 12:34

  Dit is zo’n mooi palette!

  • Irina 3 januari 2017 at 12:54

   Ja ik ben er ook echt helemaal gek op!

 • Britt van Ommeren 3 januari 2017 at 09:51

  Hele mooie look heb je ermee gemaakt, maar ik blijf heel stiekem naar de eyeliner kijken: wauw! Met welke eyeliner heb je die gemaakt?

  • Irina 3 januari 2017 at 09:55

   Met de Catrice Liquid Ink Eyeliner in waterproof! <3

 • Daphne 3 januari 2017 at 09:13

  Wow dit zijn echt typisch kleuren voor mij! Ik ga maar eens heeel snel kijken want ik heb al 4 MUA palettes waar ik heeel tevreden over ben <3

  • Irina 3 januari 2017 at 09:33

   Ja ik vond het ook echt perfecte kleuren voor iedere dag!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×