MUA – Elysium Shadows Palette

9 december 2016 1 Comment

Het is alweer een paar maanden terug dat ik dit oogschaduw palette van MUA binnen kreeg om te reviewen. Er kwamen alsmaar andere producten tussendoor waardoor deze maar bleef liggen in mijn te-reviewen bakje. Vandaag is het toch eindelijk tijd om hem aan je te laten zien! Een oogschaduw palette vol met blauwe tinten: dat had ik nog niet!

Het palette bevat 10 verschillende oogschaduws, variërend tussen glanzend en mat. Het is een combinatie van allemaal koele kleuren, waar ik normaal gesproken niet zo gek op ben. Toch werd mijn aandacht meteen getrokken door dit palette omdat ik nog helemaal niet zo’n blauw palette in mijn stash had liggen.

Bij het palette komt ook een zwarte Shadow Liner, waarmee je bijvoorbeeld een lijntje kunt trekken op je waterlijn. Vroeger gebruikte ik dit soort oogpotloodjes regelmatig: tegenwoordig echter totaal niet meer.

Het potloodje is precies zoals ik het me herinner van vroeger: een lekker zacht puntje waarmee je makkelijk over je huid heen glijd. Daarnaast zit er aan de onderkant van het potlood een klein puntenslijpertje dat je er uit kunt halen en op die manier je potlood kunt scherpen: handig!

Misty – Een licht grijze tint met glans.
State Grey – Een donkere grijs/bruine tint met glans.
Shark Skin – Een donkere blauwe tint met glans.
Deep Ocean – Een oceaan-kleurige blauwe tint met glans.
Thunder – Een donker grijze tint met glans.
Moonlight – Een grijs/bruine tint met glans.

Winter Sea – Een donkere intens blauwe kleur met glans.
Shingle – Een donkere blauw/grijze tint met glans.
Pebble -Een matte grijze tint.
Smoke – Een matte zwarte tint.

Shadow liner – Het zwarte oogpotlood.

De pigmentatie van de oogschaduws leek in orde te zijn maar natuurlijk kon ik deze review niet plaatsen zonder een ooglook met het palette te maken. Ik besloot voor een blauwe look te gaan aangezien ik het palette toch echt voor de blauwe tinten had gekocht en niet voor de grijze.

Moonlight – Wenkbrauwbot en binnenste ooghoek
Deep Ocean – Bewegend ooglid en onderste wimperrand
Winter Sea – Crease en onderste wimperrand
Shingle – Buitenkant crease
Shadow Liner – Onderste waterlijn

Al met al ben ik heel erg blij met het palette! Ik had niet verwacht dat dit soort koele tinten op mijn oogleden mooi zouden zijn, maar ik vond de look toch wel heel erg geslaagd! Ik heb door dit experimentje ook meteen zin om vaker uit te proberen met oogschaduw.

Het MUA Elysium Shadows Palette kost €7.99

1 Comment

 • Britt van Ommeren 9 december 2016 at 07:33

  Mooi palette, en goede pigmentatie! Het is dat koele tinten mij net zo heel goed staan, maar dat belooft wel wat voor de andere paletten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×