MS Mode party collectie shoplog

MS Mode party collectie shoplog

2 december 2020 No Comments

Ik shopte een groot deel van de MS Mode party collectie van dit jaar en laat je alle items uitgebreid zien in deze shoplog. Veel glitters, pailletten, jurkjes, tops en zwart: voor iedereen zit er wel iets tussen. Blijf ook vooral kijken tot het einde van de video want ik mag ook een party outfit (t.w.v. €150,-) weggeven aan één van jullie! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×