MS Mode broeken shoplog // 11 maat 44 broeken vergelijken

MS Mode broeken shoplog // 11 maat 44 broeken vergelijken

4 oktober 2020 No Comments

Met de herfst in zicht kwam ik erachter dat ik eigenlijk zo goed als geen broeken meer in mijn kast had hangen voor dit seizoen. Al mijn broeken bevatten gaten of zijn simpelweg te koud voor het najaar, waardoor ik besloot op zoek te gaan naar wat mooie nieuwe exemplaren. Zo kwam ik uit bij MS Mode: een winkel waar ik nog nooit eerder shopte. Vandaag laat ik je 11 maat 44 broeken zien die ik met elkaar vergelijk. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×