Movies I’ve Seen #4

22 augustus 2014 1 Comment

Het is weer tijd voor een nieuwe Movies I’ve Seen! Het is alweer een hele tijd terug dat ik zo een artikel heb geschreven, en niet omdat ik geen films heb gezien maar omdat ik er eigenlijk niet echt aan heb gedacht om erover te schrijven. Wel moet ik toegeven dat ik de laatste tijd vaker naar series kijk dan naar films, maar ik ben wel een paar keer naar de bioscoop geweest met mijn vriend dus genoeg om het over te hebben! Vandaag bespreek ik DivergentMaleficent en The fault in our stars met jullie!

Omschrijving:
In de stad Chicago is de toekomstige maatschappij opgedeeld in vijf groepen. Alle 16-jarigen moeten kiezen bij welke groep zij voor de rest van hun leven willen horen. Tris Prior breekt met haar familie en kiest voor de groep Onverschrokkenheid, waar moed de meest gewaardeerde eigenschap is. Tijdens de zware en gevaarlijke inwijding moet ze haar grootste angsten onder ogen komen en leert ze om te vechten. Daarnaast begint ze nieuwe vriendschappen en valt voor haar leider Four.
Ondertussen draagt Tris een groot geheim met zich mee, haar persoonlijkheidstest gaf aan dat ze ‘afwijkend’ is en bij meerdere groepen zou passen. Deze uitslag moet ze geheim houden – maar waarom is dit zo levensbedreigend?

Ik vond dit echt een ontzettend goede film en heb er echt van genoten. Ik houd van fantasy achtige films, en dat is dit wel. Ook vind ik actie heel erg leuk dus de combinatie van die twee maakte het een heel goede film voor mij. Ik vind de acteurs ook heel erg goed en ben heel erg benieuwd naar de rest van de serie. Ik ben ook zeker van plan om de boeken te gaan lezen!

http://https://www.youtube.com/watch?v=w-XO4XiRop0

Omschrijving:
‘Maleficent’ duikt in het nooit eerder vertelde verhaal van Disneys meest beruchte slechterik uit de klassieker “Doornroosje” en het verraad dat uiteindelijk haar pure hart in steen doet veranderen. Gedreven door wraak en een vurig verlangen om het land waarover zij heerst te beschermen, spreekt Maleficent een wrede en onherroepelijke vloek uit over de pasgeboren koningsdochter Aurora. Wanneer Aurora groter wordt, staat ze tussen twee vuren; aan de ene kant haar geliefde koninkrijk in het bos, en aan de andere kant het koninkrijk van de mensen, waar haar wortels liggen. Maleficent beseft dat Aurora misschien wel de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en moet drastische maatregelen nemen die beide werelden voorgoed zullen veranderen.

Ook dit vond ik een heel erg goede film! Ik ben gek op Disney, en toen ik hoorde dat er een nieuwe versie van Doornroosje aankwam wist ik meteen dat ik die moest zien. Ik vind het heel erg mooi om te zien hoe het verhaal eigenlijk is uit de ogen van de slechterik. Het laat je zien dat hoe slecht iemand ook kan zijn, er altijd een reden voor is en ze zonder die reden misschien helemaal niet zo geweest zouden zijn. Ik vind dat dat in deze film echt heel erg goed naar voren wordt gebracht.

http://https://www.youtube.com/watch?v=9ItBvH5J6ss

Omschrijving:
The Fault in Our Stars vertelt het aangrijpende verhaal over het leven en de liefde van Hazel en Gus. Twee tieners die beiden beschikken over een cynisch gevoel voor humor en die een bijzondere kijk op het leven hebben. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker worden ze verliefd.

Nog zo een goede film. Ik vind dat de film niet onder doet aan het boek, wat vaak wel het geval is bij verfilmingen. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik niet heb gehuild, maar dat doe ik sowieso niet zo snel bij films. Wel kan ik begrijpen waarom veel mensen hierbij moeten huilen want het is een heel aangrijpend verhaal. Ik raad je wel echt aan om ook het boek te lezen, want dat is ook zeker zo goed.

En dat was het alweer voor vandaag! Ik hoop dat de deel 5 minder lang op zich gaat laten wachten dan dat deel 4 deed, maar ik ga het zeker proberen! Laat vooral jou tips achter voor films die ik echt nog moet kijken! Dat vind ik heel erg leuk!

1 Comment

 • juliannestorms 28 augustus 2014 at 20:32

  Goede filmsmaak heb jij! (www.effierced.com)

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×