Movies I’ve Seen #3

15 maart 2014 No Comments

Het is weer tijd voor deel 3 van de movie’s I’ve seen reeks! Ik heb de afgelopen tijd weer lekker films gekeken en wil mijn mening zoals gewoonlijk graag met jullie delen! Ik heb The Avengers, Easy A en Friends with Benefits vandaag voor jullie!

Omschrijving van de bioscoop
Wanneer een onverwachte vijand zich aankondigt en de wereldwijde veiligheid bedreigt gaat Nick Fury, Directeur van de internationale vredes organisatie S.H.I.E.L.D., op zoek naar een een uitzonderlijk maar ijzersterk team waarmee hij de wereld kan redden van de ondergang. Over de hele wereld begint hij aan een moedige werving van teamleden.

Met in de hoofdrollen Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner en Samuel L. Jackson, is ‘Marvel’s The Avengers’ gebaseerd op de Marvel stripboeken-serie ‘The Avengers’. Deze stripboeken-serie werd voor het eerst uitgegeven in 1963 en is sindsdien altijd populair geweest.

Deze film heb ik gekeken met mijn beste vriend, en we vonden hem niet heel erg slecht maar ook niet erg goed. Er zaten wel echt hele leuke stukken in. Het is een echte actie film en je moet er wel van houden. Ik denk dat het niet echt een meisjesfim is. Maar ja ik vind dit soort films dan juist weer heel erg leuk!

Omschrijving van de bioscoop
Olive is een onopvallende, gemiddelde high school- leerling. Om haar sociale leven een boost te geven, besluit ze gebruik te maken van het roddelcircuit. Na een klein leugentje over het verliezen van haar maagdelijkheid, ontdekt ze dat haar nieuwe reputatie van stoere meid op school een enorm voordeel heeft: eindelijk krijgt ze wat aandacht. Maar haar klasgenoten keren zich tegen haar en haar favoriete docent en mentor beginnen zich zorgen te maken. Met de hulp van hilarische ouders en haar grote liefde probeert Olive een eind te maken aan de roddels.

Deze film is wel echt een meidenfilm! Ik vond hem erg grappig maar ook wel erg mooi. Het feit om te zien hoe Olive zich voor iedereen in allerlei bochten wringt vond ik erg mooi om te zien. Ik herken mezelf er ook best wel in, dat ik altijd anderen wil helpen. Maar je ziet hier hoe dat uit de hand kan lopen.

Omschrijving van de bioscoop
Dylan (Justin Timberlake) heeft het helemaal gehad met relaties. En Jamie (Mila Kunis) gelooft niet meer in al die clichés over ware liefde. Maar omdat ze zich wel tot elkaar aangetrokken voelen, besluiten ze iets nieuws te proberen: Lichamelijke liefde zonder emotionele band en al die andere verwikkelingen. Klinkt simpel, toch? Niet dus. Al snel ontdekken ze dat de romantic comedy niet voor niets bestaat.

Deze film vind ik zo ontzettend gaaf. Ook al weet je dat een relatie als deze nooit stand kan houden is het einde toch origineel. Ik herken me ook zo erg in Jamie! Het feit dat ze droomt van romantische filmscènes in haar eigen leven ken ik heel erg. Maar zo mooi als Dylan het voor haar maakt zal ik denk ik nooit hebben, haha!

En dat was het alweer voor deze keer. 3 hele leuke films. Vandaag had ik 2 wat meisjes achtigere films voor jullie, terwijl ik dat de andere keren niet had. Ik vind deze films ook wel heel leuk om te kijken! Maar ik kijk ze niet zo vaak omdat ik meestal film kijk met mijn vriend en die doe ik dat niet aan, haha.

Hebben jullie nog een goede film gezien?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×