Movies I’ve Seen #2

9 februari 2014 5 Comments

Het is alweer tijd voor deel 2 van mijn Movies I’ve Seen serie! Ik heb de afgelopen tijd lekker vaak film gekeken. Heerlijk op een vrijdagavond na een lange week onderuit zakken op de bank samen met je vriend met een goede film. Vandaag bespreek ik weer 3 films. Deze keer zijn dat Percy Jackson: Sea of MonstersSecretariat en Mortal Instruments: City of Bones.

Omschrijving van de bioscoop:
In Percy Jackson: Sea of Monsters vervolgt de jonge halfgod Percy (Logan Lerman) zijn epische reis.

Om hun wereld te redden, moet hij samen met zijn vrienden het magische Gulden Vlies vinden. Ze maken een gevaarlijke tocht door de onbekende wateren van ‘De zee van monsters’ en binden de strijd aan met angstaanjagende wezens, een zombieleger en het ultieme kwaad.
Percy Jackson: Sea of Monsters is een uniek, eigentijds actie-avontuur over een groep ogenschijnlijk normale teenagers, die de magische krachten van hun ouders – de Griekse Goden – hebben geërfd. 
De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rick Riordan. Van zijn populaire boekenreeks ‘Percy Jackson en de Olympiërs’ zijn wereldwijd inmiddels al meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht. Van ‘Percy Jackson en de Olympiërs: De zee van monsters’, het tweede boek uit de vijfdelige reeks, zijn wereldwijd al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht.

Deel 1 van deze reeks vond ik ontzettend gaaf, dus toen ik met mijn vriend ging kijken welke film het die avond zou worden, wist ik het meteen. Ik moet zeggen dat ik deel 1 beter vond dan dit deel, maar ook in dit deel zitten onwijs gave stukken. Zie bijvoorbeeld al het beginbeeld van de trailer, dit stuk was echt ontzettend gaaf! Ik vond de film minder goed dan deel 1, maar zeker de moeite waard! Wel raad ik je aan om deel 1 ook te kijken: Percy Jackson: the Lightning Thief.

http://www.youtube.com/watch?v=nqs_BnjG_ZI

Omschrijving van de bioscoop:
Disney presenteert een verbazingwekkend waargebeurd verhaal boordevol hoop, emotie en moed. Diane Lane en John Malkovich leiden een sterrencast in deze bezielende speelfilm van de makers van Miracle, Invincible en The Rookie. Achter iedere legende zit een onmogelijke droom. Bekijk de spectaculaire levensweg van een ongelofelijk paard, Secretariat, en het ontroerende verhaal van zijn onwaarschijnlijke eigenaresse, een huisvrouw die alles op het spel zette om van Secretariat een kampioen te maken.

Deze film zal waarschijnlijk niet iedereen aanspreken. Ik vind het leuk om af en toe zo een film te kijken, omdat ik gewoon gek ben op paarden en sommige paardenfilms zijn echt heel goed! Vrienden van mij hadden gezegd dat dit een onwijs goede film was, dus ik besloot hem te kijken. Ik moet zeggen dat ik hem niet onwijs goed vond, maar ook niet heel slecht. Mijn paarden-liefhebbende hart schrok soms wel van de acties van de hoofdrolspeelster, omdat deze niet altijd even slim waren voor de gezondheid van het paard. Maar het feit dat dit verhaal waargebeurd is, maakt de film wel veel indrukwekkender!

Omschrijving van de bioscoop:
Clary Fray denkt een doodgewoon tienermeisje uit New York te zijn. Dit verandert allemaal wanneer haar moeder wordt aangevallen en ontvoerd door een demon. Wanneer ze aan een zoektocht begint om haar moeder terug te vinden, doet ze ontdekkingen over haar afkomst en haar verleden. Deze ontdekkingen zullen haar toekomst gaan bepalen.

Deze film stond al tijden op mijn te-kijken lijstje. En hij heeft me zeker niet teleurgesteld! Wat een onwijs goede film en wat acteren de acteurs goed! Ik zat echt helemaal in het verhaal en liet me erdoor meeslepen. Het is geen film om te kijken als je niet van vechtscenes houdt, want die zitten er wel overduidelijk in. Het een goede fantasy film, maar dan op een stoerdere manier. Ja ik kan iedereen deze aanraden om te kijken, als je maar wel tegen vechten kunt, anders zou ik deze maar overslaan.

En dat was deel 2 alweer van de Movies I’ve Seen reeks! Ik vind het echt ontzettend leuk om mijn mening over films met jullie te delen, en ik merk door jullie reacties dat jullie het ook leuk vinden om te lezen dus ik blijf hier zeker mee doorgaan! Nog een fijne zondag allemaal!

Zijn er nog bepaalde films waarover je graag mijn mening wilt horen?

5 Comments

 • Mijn 3 favoriete series | 24 februari 2014 at 07:05

  […] heb jullie al vaker geschreven over films (heb je die artikelen nog niet gelezen? kijk dan hier en hier), maar nog nooit iets over series terwijl ik daar toch ook veel tijd in steek! Vandaar dat ik […]

 • joanne 11 februari 2014 at 21:28

  Deze heb ik allemaal nog niet gezien haha. Laatst ben ik naar de Toscaanse bruiloft geweest.

  • Irina 12 februari 2014 at 12:33

   Hoe was die? Hoor ik veel verschillende verhalen over.

 • Apollonia 9 februari 2014 at 23:38

  Ik heb Mortal Instruments gelezen, en hoewel ik op dat moment er gek van was ben ik niet naar de film gegaan. Het is toch meer voor iets jongere meiden… of in ieder geval, het doet mij te veel aan twilight denken haha. Percy Jackson moet ik echt nog zien!

  Liefs, Apollonia

  • Irina 10 februari 2014 at 13:05

   Ja ik was ook bang dat het een twilight look-a-like zou worden. Maar ik kan je verzekeren dat dit heel erg meevalt!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×