Movies I’ve Seen #1

12 januari 2014 5 Comments

Vandaag ga ik het met jullie hebben over een aantal films die ik de afgelopen tijd heb gekeken. Ik denk dat ik hier een serie van ga maken met iedere keer 3 films. Vandaag bespreek ik met jullie The Hungergames: Catching Fire, What Woman Want en The Hobbit: The Desolation of Smaugh.

Omschrijving van de bioscoop:
In deze sequel keren Katniss en Peeta terug naar huis na het winnen van de 74ste Hunger Games. Bij thuiskomst worden ze direct weer op pad gestuurd op overwinningstournee door de districten. Tijdens de reis merkt Katniss dat er een opstand broeit onder het arme volk in de gebieden en dat de overheid deze rebellie genadeloos de kop indrukt. President Snow is ondertussen bezig met de voorbereidingen van de 75ste Spelen. Deze krijgen echter een set geheel nieuwe regels, waardoor Katniss, Peeta en andere voormalige winnaars opnieuw de arena in worden gestuurd.

‘Catching Fire’ is gebaseerd op het tweede boek uit The Hunger Games-reeks. Philip Seymour Hoffman, Sam Claflin en Jenna Malone zijn nieuwe toevoegingen aan de filmreeks.

 

Ik heb alle boeken gelezen van The Hungergames serie en kon dan ook niet wachten op deze film. En ik moet zeggen: hij is ontzettend gaaf! Ze hebben zich echt aan het boek gehouden en alles is ontzettend mooi gefilmd. Ik ben zelfs twee keer naar de film toe geweest en ook de tweede keer vond ik hem ontzettend gaaf. Ik snap waarom de film zo’n goede recensie heeft gekregen, en raad hem ook zeker iedereen aan om hem te kijken! Kijk wel eerst deel 1!

Omschrijving van de bioscoop:
Na een ongeluk is de playboy Nick Marshall ineens in staat om alles te horen wat vrouwen denken. Hij besluit deze gave te uit te proberen op een vrouw die op het werk de positie krijgt die Marshall graag had willen hebben.

 

Deze film moest ik kijken voor school, voor mijn tentamen management & organisatie. In mijn tentamen gaan ze vragen stellen over de stof naar aanleiding van de film. Ik vond het op zich een leuke film, maar ik houdt meer van wat spannendere films. Het is wel een leuke film als je van dit soort films houdt. Het verhaal was goed en er zaten grappige stukjes in.  Zeker een leuke film, maar doe mij maar iets met wat meer spanning en actie.

Omschrijving van de bioscoop:
Bilbo, de dertien dwergen en tovenaar Gandalf zijn aan het einde van The Hobbit: An Unexpected Journey heelhuids ontsnapt uit de Misty Mountains en zijn nog steeds onderweg naar het verloren dwergenrijk Erebor. Bilbo heeft onderweg De Ring gevonden en zijn reisgenoten zijn nog steeds vastbesloten om hun goud en hun thuis terug te winnen van de draak Smaug.

De trilogie The Hobbit is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van J.R.R. Tolkien. Voor de films heeft regisseur Peter Jackson veel extra informatie en inspiratie gehaald uit de bijlages van de boeken, zodat een volledige trilogie mogelijk was.

 

Ik ben ooit begonnen in het boek maar ben niet zo ver gekomen. De films van Lord Of The Ring vind ik wel ontzettend leuk dus kon ik niet wachten tot de verfilming van The Hobbit. Na deel 1 heb ik een jaar uit zitten kijken naar deel 2 en hij heeft me niet teleur gesteld! Het was een ontzettend leuke film met ontzettend veel actie. De beelden zijn zoals we ze gewend zijn van de Lord Of The Ring films en ook alle effecten waren prachtig uitgewerkt. Ik heb genoten van de film!

En dat was Movies I’ve Seen #1 alweer. Hopelijk vinden jullie dit leuk om te lezen, en kan ik jullie op deze manier laten zien welke films ik wel en niet aanraad. Want dat is om een van de dingen die ik wil doen met mijn blog: overbrengen wat ik wel en niet leuk vind!

Wil jij vaker een Movies I’ve Seen artikel zien?

5 Comments

 • Mijn 3 favoriete series | 24 februari 2014 at 07:05

  […] heb jullie al vaker geschreven over films (heb je die artikelen nog niet gelezen? kijk dan hier en hier), maar nog nooit iets over series terwijl ik daar toch ook veel tijd in steek! Vandaar dat […]

 • Astrid 13 januari 2014 at 21:11

  Hungergames 2 heb ik ook gezien, idd een aanrader!

  • Irina 13 januari 2014 at 21:12

   Ja echt een hele goede film!

 • Femke 12 januari 2014 at 12:06

  Ik vind het altijd heel erg leuk om te lezen over welke films andere mensen hebben gezien :)! Ik heb nog geen een van deze gezien, maar misschien dat ik de tweede binnenkort ga zien. Ik houdnamelijk niet echt van actie!

  liefs,
  Femke

  • Irina 12 januari 2014 at 12:08

   Ja ik vind het ook altijd leuk daarom wil ik hier een vaste serie van maken (:
   De tweede film is ook best leuk, alleen houdt ik meer van een andere soort films. Het is wel een leuke film!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×