Motiverende telefoon achtergronden voor BACK TO SCHOOL

19 augustus 2017 3 Comments

Afgelopen jaar hield ik een complete BACK TO SCHOOL serie op mijn YouTube kanaal, waarbij ik o.a. liet zien welke gratis apps er handig zijn voor school. Dit jaar besloot ik weer wat te willen doen voor BACK TO SCHOOL, maar niet alleen in video-vorm. Vandaag dan ook een artikel vol met motiverende achtergronden voor jouw telefoon: zo kom jij het schooljaar wel door!

Alle achtergronden (en meer) in dit artikel heb ik gevonden op Pinterest en voor jullie op een apart bord gepind, deze kunnen jullie hier vinden. Volg je me meteen ook op Pinterest?

Motiverende telefoon achtergronden voor BACK TO SCHOOL

De eerste drie achtergronden zijn echt puur ter inspiratie, maar zijn daarnaast ook erg schattig en leuk. Vooral de derde afbeelding vind ik zelf erg leuk: het monster van Loch Ness dat je verteld in jezelf te geloven, hoe cute is dat? Daarnaast ben ik het gewoonweg echt heel erg eens met de eerste quote die je verteld dat je er toch echt zelf voor moet werken. Ow, en de quote ‘You got this’ heb ik zelf echt al maanden lang op mijn achtergrond en werkt echt.

Motiverende telefoon achtergronden voor BACK TO SCHOOL

Er zijn van die momenten tijdens het schooljaar waarop de stress simpelweg toeslaat. Speciaal voor die momenten zijn deze achtergronden! Vooral de versie met de chill pills vind ik ontzettend schattig, maar ook de eerste afbeelding is gewoon helemaal waar. Al jouw gestress zorgt er vaak juist voor dat dingen mis gaan: probeer niet te stressen en het ‘gewoon’ te doen. Ow en ‘This is my year‘ lijkt me vanzelfsprekend? Een perfecte achtergrondafbeelding voor het begin van het schooljaar!

Motiverende telefoon achtergronden voor BACK TO SCHOOL

Zelf ben ik echt zo iemand die iets juist wil bewijzen te kunnen wanneer iemand me verteld dat ik het niet kan. De eerste achtergrond is dan ook helemaal mij, hihi. De andere twee zijn opnieuw gewoonweg lekker inspirerende quotes die je net dat extra beetje motivatie kunnen geven om nog even aan de slag te gaan en dat tentamen te knallen.

Motiverende telefoon achtergronden voor BACK TO SCHOOL

Deze achtergronden zijn voor de momenten dat je er echt even helemaal doorheen zit. Iedere periode zo vlak voor een toetsweek of vakantie zit iedere student er wel doorheen, en dan heb ik het nog niet eens over het eind van het schooljaar: pffff. Deze achtergronden helpen je door deze momenten heen. Vooral de derde afbeelding is lekker praktisch. De eerste is helemaal waar: niet zo aan jezelf twijfelen! Je bent immers een goal digger, hihi.

Motiverende telefoon achtergronden voor BACK TO SCHOOL

Deze laatste drie achtergronden zijn gewoonweg ontzettend schattig en kon ik dan ook niet laten om in dit artikel erbij te zetten.  De eerste afbeelding is een goede reminder wanneer je moet kiezen tussen een gezellige avond of een studieavond, de derde is simpelweg leuk en ook helemaal waar tijdens het grootste deel van het schooljaar en de middelste afbeelding is perfect als achtergrond voor bijvoorbeeld je Whatsapp of achter je apps.

Zelf weet ik nu al dat ik één van deze achtergronden ga gebruiken, nu nog kiezen welke! Met zo’n leuke achtergrond kan ik het schooljaar met een goed gevoel beginnen. Het liefst zou ik ook nog een nieuwe telefoon aanschaffen: een iPhone 7 al tijden op mijn wishlist. De batterij van mijn iPhone 5S wordt met de dag slechter en wat dat betreft is een nieuwe telefoon dan ook wel een goede investering voor het nieuwe schooljaar (ik gebruik hem met een media opleiding nu eenmaal veel). Daarnaast is hij door de goede kwaliteit camera ook perfect om mooie Instagram foto’s te maken: deze moet ik nu altijd maken met mijn (vlog)camera, waardoor spontane foto’s niet zo snel gemaakt worden. Ook lijkt een waterbestendige telefoon me ideaal! Op T-Mobile hebben ze op dit moment een goede aanbieding, dus deze ga ik goed in de gaten houden! Welke variant zouden jullie nemen: de iPhone 7 of de iPhone 7 Plus?


Dit artikel is een samenwerking

3 Comments

 • Cassandra 22 augustus 2017 at 21:59

  Leuke achtergronden! Ik ben inspiratie aan het zoeken om er zelf één te maken!

 • Joyce 19 augustus 2017 at 21:32

  Oooh er zitten echt leuke achtergronden bij. Ik ga er meteen even eentje kiezen voor als ik begin met afstuderen. (Oh en ik volgde je nog niet eens op Pinterest, dus dat heb ik ook even gedaan!)

 • Ria 19 augustus 2017 at 21:27

  Leuk Blog Irina! Vooral leuk om je eigen toelichting te elzen :_)

  Wissel je echt steeds van achtergrond? Tjonge….

  k zal ook een wat anders ergens op zetten… dan pik ik vast 1 van deze 15 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×