Motivatie & anti-stress tips & zo kies je de juiste therapie // REAL TALK #8

Motivatie & anti-stress tips & zo kies je de juiste therapie // REAL TALK #8

29 november 2020 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe Real Talk aflevering: de serie waarin ik al jullie vragen rondom body positivity, self love en mental health beantwoord. In deze video vertel ik je o.a. hoe je positief blijft tijdens deze rare tijd, geef motivatie en anti-stress tips en vertel je hoe je de juiste therapie voor jezelf kiest. Veel kijkplezier en hopelijk heb je er iets aan!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×