Most Wanted shoplog // SHOP OR FLOP

Most Wanted shoplog // SHOP OR FLOP

4 september 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop! Ik test vandaag de items van kleding (web)shop Most Wanted voor je op basis van prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×