Mooiste grot OOIT // VAKANTIEVLOG #4

6 augustus 2017 1 Comment

Tijd voor alweer de vierde vakantievlog! Ik neem jullie opnieuw mee over het eiland met de auto, waarbij we stoppen in Fiskardo en Assos: twee ontzettend schattige dorpjes. Vervolgens gaan we de volgende dag naar twee grotten: de Drogarati en Melissani Cave. Die tweede is echt de mooiste grot die ik ooit gezien heb. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • RIa 8 augustus 2017 at 08:56

  Leuke beelden!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×