Monki shoplog, lunchdate & Vlogmas voorbereidingen // WEEKVLOG #136

Monki shoplog, lunchdate & Vlogmas voorbereidingen // WEEKVLOG #136

8 november 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week was ik druk bezig met o.a. Vlogmas voorbereidingen, maar ook het uitwerken van plannen voor een cursus die ik wil maken. Daarnaast doe ik een kleine Monki shoplog, heb ik een gezellige lunchdate met Marijn die ik na 1,5 jaar eindelijk weer eens zie en merk ik dat ik het weekend rustig aan moet doen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×